Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-31-2007, 10:17 PM
Synikal21 Synikal21 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Santa Cruz, Cali, USA
Posts: 4
Default PT\'s 7.3.1 stopped opening on my Mac 10.4.9

A few days ago Pt's stopped opening when I'd try to open a session file or PT's app. It had been working fine before. I do switch between my mbox mini and 002 rack pretty often. I was told to try trashing my DAE prefs which i think i did but still no dice. Basically when I would try to open PT's, the icon would bounce a few times in the dock and stop. I do run my sessions of an external Maxtor drive but I've also attempted opening the program natively which i think would cut out any external hard drive issues. Any suggestions anyone??
Thanks!
__________________
Imagine it, don't force it - Free dumb!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-31-2007, 10:37 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,544
Default Re: PT\'s 7.3.1 stopped opening on my Mac 10.4.9

Click on the Compatibility link at the top of the page.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #3  
Old 04-03-2007, 01:47 AM
coture coture is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4
Default Re: PT\'s 7.3.1 stopped opening on my Mac 10.4.9

Quote:
Click on the Compatibility link at the top of the page.
Why is that? He said that it worked fine before, then it just didn't launch anymore. Obviously, there's is no problem with compatibility. I have the same problem. Used ProTools LE 7.3 on my Intel iMac 20" the day before yesterday, and now it won't launch. I haven't done anything (like installing anything new, upgrade or reinstalling), but PT won't launch.

Why should "checking the Compability link" help me out? What exactly should i be looking for?

/Phil
Reply With Quote
  #4  
Old 04-03-2007, 04:32 AM
Mark Reis Mark Reis is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Durham, NC
Posts: 386
Default Re: PT\'s 7.3.1 stopped opening on my Mac 10.4.9

Just a guess, but...
Compatibility Alert — Mac OS X 10.4.9

Mac OS X 10.4.9 has not been qualified with Digidesign products
If you must install Mac OS X 10.4.9 for some reason, such as issues with other programs or hardware, please follow these instructions:

Do not use Apple's automatic Software Update or the Mac OS X 10.4.9 Delta Update. Instead, install the Mac OS X 10.4.9 Combo Update for Intel-based or PowerPC-based Macs:

Mac OS X 10.4.9 Combo Update (Intel)

Mac OS X 10.4.9 Combo Update (PPC)

If you have already updated using Software Update by mistake, you should download and install the Mac OS X 10.4.9 Combo Update.

For more recommended installation procedures and troubleshooting, please see the following articles on MacFixIt.com:

Troubleshooting Mac OS X 10.4.9

Please Note: As detailed on the Digidesign website, Software Update should not be used to update your Mac OS, always use the Combo Update:

How to Get Mac OS X 10.4 Upgrades & Updates
__________________
Mark Reis
Sound Designer
Reply With Quote
  #5  
Old 04-03-2007, 07:16 PM
loll loll is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Default Re: PT\'s 7.3.1 stopped opening on my Mac 10.4.9

Hmmm, I've had the same trouble. But, I've got it working again by install the combo update and then a couple of weeks after I did so, when I updated my iTunes to 7.1.1, it stopped working again.

Help?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002 Drivers have stopped PT opening joe.cavers macOS 2 04-22-2011 01:23 PM
IE 8 with PT's 7.4 & XP? Phil Jeffers 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 08-06-2009 05:22 AM
LE 7.4 has stopped opening Bjoern 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-01-2009 07:57 AM
PT 7.1.1 Stopped Opening.. Does now BUT only from new "USER" caz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-25-2007 10:25 AM
RTAS and PT's Free (Digi:please give us PT's 5.1 Free/powermix) Tim R. Tips & Tricks 0 06-25-2001 05:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com