Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #201  
Old 11-06-2018, 10:44 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,678
Default Re: 2018.7 So Far...

Quote:
Originally Posted by thanos4 View Post
yes..no problem here...everything seems smooth
I guess I'll give it a shot. Thanks.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools 12.4~2018.7, HDX~HDN~
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #202  
Old 11-06-2018, 01:09 PM
arche3's Avatar
arche3 arche3 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: New York, NY
Posts: 609
Default Re: 2018.7 So Far...

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post
I guess I'll give it a shot. Thanks.
Do we have to update pace? I only do so when it makes me.
Reply With Quote
  #203  
Old 11-06-2018, 01:54 PM
64GTOBOY's Avatar
64GTOBOY 64GTOBOY is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Houston
Posts: 498
Default Re: 2018.7 So Far...

no need to update unless you purchase something which requires v5-and since it just came out there isn't anything that requires it yet. I have read a lot of people having faster load times for their Ilok apps esp slate stuff, but i havent bothered to update yet and im not a slate user so its just hearsay. I have three separate systems running PT native so i usually back up one and try updates on it first. With pace it seems like waiting a month or two always works out well.
__________________
Dell XPS 8900 i7-6700K CPU @ 4.00GHz 32 Gig Memory:Seagate 2 TB,1TB,4TB OS Windows 7 Ultimate
PT 18.7 Native through A&H Qu-32
Reply With Quote
  #204  
Old 11-07-2018, 07:53 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 15,342
Default Re: 2018.7 So Far...

Load times of v5 really are faster. You will notice it if you have lots of stuff installed
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #205  
Old 11-07-2018, 08:58 AM
arche3's Avatar
arche3 arche3 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: New York, NY
Posts: 609
Default Re: 2018.7 So Far...

Faster is good. I have tons of plugs. It's annoying. I'm gonna try v5 today.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OS 10.13.5 - will PT 2018.4 or .5 work well or stay with 2018.13? blankpro Pro Tools 2018 4 07-11-2018 08:22 PM
Pro Tools 2018.3 / 2018.4 crashing when switching window configurations matthewmkb Pro Tools Software (Mac) 0 06-27-2018 07:33 AM
Upgrading from 2018.1 to 2018.3 with Application Manager lm183902 Pro Tools 2018 2 03-19-2018 05:41 PM
Reverting from 2018.3 to 2018.1 jamesleonard Pro Tools 2018 11 03-12-2018 06:21 AM
Xpand!2 2018 & Air Instruments 2018 lgreen100 Pro Tools 2018 16 02-15-2018 06:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com