Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-13-2011, 11:52 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,666
Lightbulb PTHD9 and regular PT9 w/CPTK

So if you have the HD9 software and the HD interface connected it will run as HD9

But if i don't connect my hardware it runs as PT9 w/CPTK functionality.....Is this functionality simply ADC?

When you are running w/o the HD interface is the system still utilizing the DSP on the HDcard?

What functionality do i lose w/o running the interface?

Thanks guys
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-14-2011, 06:25 AM
panamajack's Avatar
panamajack panamajack is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Miniappleapolis
Posts: 710
Default Re: PTHD9 and regular PT9 w/CPTK

Running PT9 HD without the hardware means no interface, no pcix or pcie or Native card. It lets you use the motherboard sound device or a third party front end.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-14-2011, 02:50 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,666
Default

Ok sounds good - only a HD1 so no wonder I was mixing w/o issues last night


I should charge Taptalk two pennies each time this message pops up !!!
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT9 + CPTK upgrading to 11 with CPTK functionality but without hardware? Race macOS 1 09-18-2013 08:23 PM
Need of a PTHD9 cmartin00 Buy & Sell 1 08-08-2013 02:36 PM
PT10.0.1 and CPTK only there's no CPTK features unlocked Oblivion777 Pro Tools 10 8 02-28-2012 07:55 AM
Pthd9.0.2 Ramm1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 03-11-2011 10:50 AM
Original CPTK works as CPTK 2 ? JanuS Pro Tools 9 5 11-08-2010 07:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com