Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-05-2009, 09:13 AM
fsb1 fsb1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Germany, Hamburg
Posts: 99
Default Moogerfooger authorization

Hello,

I've updated my Rack 003 Factory from PT7 to PT8. After starting PTLE, Moogerfooger RM and AD will be authorized because license on the iLok is missing, but it exists.

Any ideas?
__________________
Mix + Control, Studio One V2 Professionel
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moogerfooger Analogue Delay/Ring Mod Authorization Failure jon-mark Pro Tools M-Powered (Mac) 4 05-09-2015 07:33 AM
MoogerFooger Analog Delay Authorization Problem crsync Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-05-2011 10:59 AM
ProTools 9 moogerfooger plug in authorization mo_ho Pro Tools 9 4 02-11-2011 08:10 AM
Moogerfooger authorization requested on startup after updating to 8.0.3 mixaudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 07-23-2010 12:39 PM
Moogerfooger Analog Delay does not recognize the authorization dailan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-18-2010 01:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com