Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-16-2017, 07:03 AM
innenhofstudios innenhofstudios is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vienna
Posts: 100
Default Pan Bug ?

Changing from a Stereo Bus to a Mono Bus deletes Panning, of course.
But changing from mono Bus to a Stereo Bus doesnt show Stereo Panning again. i have to press about 7 times the right Pan Knob to see the Pan Pot again. Anyone else ?
__________________
www.innenhofstudios.at
Reply With Quote
  #2  
Old 01-17-2017, 02:27 PM
Juan Garcia Juan Garcia is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Mexico
Posts: 54
Default Re: Pan Bug ?

Hi,

Same here. Pan behaviour in knobs is a bit odd. I find that tracks without an output, then routed to a 5.1 bus or output start at the Divergence parameter, instead of Front pan.

My two cents.
Best,
J.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-17-2017, 05:48 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,836
Default Re: Pan Bug ?

We are looking into both these and have*bugs written up for them. thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com