Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-30-2009, 05:00 AM
johnbhoy johnbhoy is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 113
Default dropping transfuser drum seq into record using midi or keyboard

I like the way i can stop and start transfuser using midi controlls. ie cc23 and cc 24

What i would really also like to be able to do is drop the drum seq into record using a midi key. or even a keyboard key.

Is this possible ??
Reply With Quote
  #2  
Old 07-08-2009, 06:17 AM
louielou louielou is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 99
Default Re: dropping transfuser drum seq into record using midi or keyboard

Try the Protools Reference Manual. There should be some midi mapping stuff in there.
Also Try the one for Transfuser also.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-08-2009, 02:38 PM
johnbhoy johnbhoy is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 113
Default Re: dropping transfuser drum seq into record using midi or keyboard

have tried both. There is nowt in either. The transufer manual only confirms cc 23 and 24 for stop and play and cc 7 and something else for pitch and fader.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I have a midi keyboard and electric drum kit...I can only hear drum's midi playback thrice506 MIDI 0 02-09-2014 12:18 PM
Midi in PT9 record mode dropping out like clockwork aramey Pro Tools 9 0 12-24-2013 08:08 PM
Problem Dropping Wavform from transfuser into Pro Tools edit window SSB Windows 0 02-22-2013 06:21 AM
Problem Dropping wavform from transfuser into pro tools edit window SSB Windows 0 02-22-2013 05:48 AM
How to record audio/midi inside transfuser?? LUISMI Virtual Instruments 0 02-04-2009 03:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com