Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-31-2018, 05:20 PM
mfaith2 mfaith2 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Novato, CA
Posts: 19
Default upgraded to 12.8.2, now no midi tracks will play

I upgraded fromPro Tools 12.8.1 to 12.8.2 hoping plug-ins (like grand piano) would work again. Now none of my MIDI tracks will play.

Should I just uninstall and go back to 12.8.1? Any benefit in 12.8.2?
Is this some other issue I am just not seeing?
Any help would be greatly appreciated.

I am using
iMac (27-inch, Late 2009) 2.8 GHz Intel Core i7., OS 10.12.6
16 GB 1067 MHz DDR3
External 2 TB FireWire Disk g-drive
Apogee Quartet (not Pro Tools Quartet)
Reply With Quote
  #2  
Old 08-31-2018, 06:51 PM
cshaw cshaw is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Bastrop, TX
Posts: 131
Default Re: upgraded to 12.8.2, now no midi tracks will play

In the edit window, look at your instrument tracks and make sure their outputs are assigned to the proper instrument plugins. Sometime PT drops the assignments…
__________________
www.chrisshawmix.com

PT 2018.1
HD Native
Hackintosh i7 3.4 GHz Quad Core Sandy Bridge
Apogee Ensemble
OSX 10.12.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 Rack - Upgraded from Mbox 2 and need to know how to play system audio? jjms 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-14-2010 03:46 AM
MIDI and Instrument Tracks won't play back joshuadanger MIDI 7 01-07-2010 01:47 PM
Upgraded to 8.0.3 and now can't bounce to audio tracks. SpinningDisk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-19-2009 12:19 AM
Upgraded Pro Tools - MIDI tracks gone.? tommydigiowen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 10-06-2008 11:22 AM
MIDI Tracks play back through stereo not MBOX why? gbross 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-08-2003 10:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com