Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-25-2018, 01:15 PM
M2E M2E is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Kakalaka
Posts: 955
Default Pro Tools HD 10 CPTK2 upgrade for HD Systems

Hey guys, quick question.
Looking to get Pro Tools HD 10 upgrade for $300 as I use 8.1.1 right now.
I see that someone is selling their Pro Tools 10 CPTK2 and wondered if I can use that for my HD system as an PTHD 10 upgrade or does it have to be PTHD10 software update?
I know they have the same upgrades other than I can use TDM. Would I be able to upgrade my system and use my TDM plugins etc?

Thanks as always,

Marc
__________________
Mac Pro 2.66ghz/PTHD3-10.3.10/OS 10.9.5/192 /16 Gigs Of RAM

New YouTube Channel https://www.youtube.com/watch?v=HaZYp2wNomc
Reply With Quote
  #2  
Old 07-25-2018, 03:10 PM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 2,062
Default Re: Pro Tools HD 10 CPTK2 upgrade for HD Systems

Quote:
Originally Posted by M2E View Post
I see that someone is selling their Pro Tools 10 CPTK2
Can't use this with TDM cards.

You can upgrade it after owning it to Pro Tools Ultimate (but then you'll need to move to HDX; unsure if you'll get a combo license with 10HD). But that's $1k more.
__________________
Pro Tools Ult 2019.6, HDX 3, MTRX/SPQ, HD OmniMac Pro 5,1 - 3.06 GHz 12 core - macOS 10.13.6RAM 64GB, SSD 4 x 2TB, GPU GTX 980 4GB
Reply With Quote
  #3  
Old 07-25-2018, 06:14 PM
M2E M2E is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Kakalaka
Posts: 955
Default Re: Pro Tools HD 10 CPTK2 upgrade for HD Systems

Quote:
Originally Posted by BScout View Post
Can't use this with TDM cards.

You can upgrade it after owning it to Pro Tools Ultimate (but then you'll need to move to HDX; unsure if you'll get a combo license with 10HD). But that's $1k more.
k, so this won't work with my system. That sucks. Oh well. Thanks for the heads up!

Marc
__________________
Mac Pro 2.66ghz/PTHD3-10.3.10/OS 10.9.5/192 /16 Gigs Of RAM

New YouTube Channel https://www.youtube.com/watch?v=HaZYp2wNomc
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where did DVTK to CPTK2 upgrade go? cananball macOS 1 10-23-2011 07:52 PM
Question about the discounted CPTK2 upgrade writeroxie Pro Tools 9 1 11-10-2010 08:15 AM
Where is the upgrade for DVTK2 to CPTK2? IO Composer Pro Tools 9 2 11-05-2010 04:31 PM
Where is the upgrade from CPTK1 to CPTK2!?! looptech Pro Tools 9 2 11-05-2010 10:07 AM
PCI Express & Pro Tools|HD Systems (rev upgrade) ? myke2242 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-21-2005 11:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com