Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-09-2010, 09:53 PM
MarkH MarkH is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Atlanta, GA.
Posts: 236
Default Insufficient Memory Available -108

I just purchased the Complete Production Toolkit 2, downloaded and installed the DMG, and added the iLok license. I launch PT9 and get an Insufficient Memory message when starting a Blank session. If I try to open an existing session PT crashes. Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-09-2010, 10:10 PM
MarkH MarkH is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Atlanta, GA.
Posts: 236
Default Re: Insufficient Memory Available -108

Nevermind. I trashed prefs and all is well.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Insufficient Memory..... (apparently) supersam83 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-17-2010 05:44 PM
insufficient memory -108 ellebye 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-06-2010 10:06 AM
1GB RAM insufficient? fudgeyboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-08-2007 07:05 AM
Insufficient resources -on a G5? Royalston 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-26-2006 03:26 PM
Insufficient memory for virtual instruments cc1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-12-2004 01:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com