Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2009, 01:12 PM
propower propower is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Redmond, WA
Posts: 2,202
Default New HD Hardware.... ever (Reprise)

Another Namm show done, Snow Leopard on the way, Logic 9 etc.....

So what's the rumour mill....

Any new HD Hardware on the horizon?

-Lee
__________________
2017 27" iMac 3.8GHz i5, 1TB SSD
Logic ProX, Studio One V4, PT2019.x Orion Studio 2017, Apogee Ensemble TB
Musician: http://www.ivanlee.net/
Design Engineer: http://www.propowerinc.com/resume.html
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2009, 01:19 PM
GlennR01 GlennR01 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 253
Default Re: New HD Hardware.... ever (Reprise)

There's always new hardware on the horizon....
__________________
Mac Pro Bloomfield Mid 2012 3.2GHz Quad Core 32GB • Mac Pro Harpertown 3.2GHz 8 Core 16GB • Mac OS 10.9.1 • PTHD 10.3.9 • PT HD 11.2.1 • PT HDX2 • PT HD7 Accel • Magma PE6R4i • 192 IO x 6 • 192 Digital IO x 2 • HD Omni IO • D-Control 32 Fader • UAD2 Octo Ultimate
Reply With Quote
  #3  
Old 07-24-2009, 01:23 PM
therecordinghouse therecordinghouse is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Fort Wayne, IN.
Posts: 1,094
Default Re: New HD Hardware.... ever (Reprise)

The only way to survive in a monopolistic competition is to release new products. It's inevitable if Digi is to survive. "When" is a bit more difficult to tell.
__________________
Lynn Graber
Studio and Mobile Recording, Fort Wayne, IN.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned o MerryD Pro Tools SE and Essential (Win) 8 08-02-2012 12:59 AM
unable to locate m-audio hardware. make sure your hardware is..works fine in ableton? pein Pro Tools M-Powered (Win) 2 10-07-2009 12:01 AM
CD Burning Software - A Slight Reprise SpongeBob Pro Tools TDM Systems (Mac) 18 07-09-2009 07:45 AM
Maxim Randomly asks for re-authorization (reprise) bousley 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-29-2002 07:56 PM
Pitch Correction:reprise *DELETED* David001 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-24-2001 09:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com