Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-07-2004, 10:01 AM
jnaz jnaz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 17
Default Noise Burst in PT 6.1.2 with 002R

I know this has come up before but I haven't seen any answers. I get frequent bursts of distortion in playback. I drop the cursor in the file and hit play- It plays the audio but really distorted. If I stop and replace the cursor, it usually starts fine. Doesn't happen when track is already playing.. Only at the start of play. Doesn't seem to matter where in the file, how many tracks, how many plugs, etc.
I have a 002R, Dual 1G G4/1.25R/ and all internal drives. It's a real annoyance, and if I happen to be monitoring loud, it gets REAL loud when the distortion hits.

Anybody?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-07-2004, 10:59 AM
Sicks Sicks is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Niagara Falls NY
Posts: 13
Default Re: Noise Burst in PT 6.1.2 with 002R

I assume you are having the same white noise problem i was having. I posted a thread about it as well a few weeks ago and just resolved the issue last night.

I cant say there is a whole lot I can offer here, as my setup was the 002 mixer on a g3 laptop with a firewire drive.

You definiely have a system more than powerfull enough to handle an LE setup. Really the only thing I can think of with your setup would be the hard drives. What are they? Are you certain they meet the standards? (7200 rpm, less than 10ms seek time, etc) Are they connected via Raid? if so, whats the card?

Run me down some specs if you can.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Burst of noise (not necessarily white noise) at the end of clips Swarf macOS 9 09-20-2012 09:55 AM
96 io burst of noise pie55 Pro Tools TDM Systems (Win) 4 08-21-2011 02:46 PM
Random noise burst PhilLewis01 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 12-16-2008 09:46 AM
Noise burst on bounces Dynamixaled Tips & Tricks 2 08-30-2006 06:23 AM
Burst of noise with PSP MixSaturator seth666 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-17-2006 11:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com