Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-10-2009, 03:48 AM
Alexei Zaitsev Alexei Zaitsev is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Minsk, Belarus
Posts: 2
Default Message "Pro tools with tdm requires the tdm mixer plug-in in the plugins folder"

I had solid rock working HD2 (Core, Accel, 192) PCI-X station based at ASUS P4C800SE with ordinar Pentium4 CPU, 2GB RAM. After PC upgrading new configuration is Win XP Pro 32bit SP3 driving at mobo ASUS P5E3 WS Pro (X38, ICH9R), Q8200, 2GB DDR3 Patriot in dual channel mode, 2 internal HDD Baracuda ES2 (NTFS, SATA, not in RAID), video GeForce 9500GT.
PT 7.4 and PT 8.0 both crashing when starting with message "Pro tools with tdm requires the tdm mixer plug-in in the plugins folder". Shure, plugins is in Plugins directory (Common Files/Digidesign etc). When I changing mixer plugin (for example surraund to stereo) PT loading well, but when creating new session show "Error 9162" and PCI activity Tab in System usage window shows 100% loading (red). When I closing the PT windows computer goes to reboot. Digitest shows No errors. Changing slots and removing Accel card has no affect. Reinstalling Windows at IDE HDD no affects too. In CMOS Setup Enchansed SATA swiched OFF.
Can anybody help me with advice? Should I change mobo (may be ASUS P5Q is better?)?
__________________
Best regards, Alexei Zaitsev
+375 29 6319008
+375 29 2767400
http://www.begemotstudio.com/
ICQ UIN 2595778
mailto:alexei@begemotstudio.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't start PT 10.3.3 "DSP requires the DSP Mixer plug-in" Makin' Sausage Music Pro Tools 10 4 02-23-2017 11:48 PM
Removed waves plugins, now getting prompt saying "locate" folder remusjacobs macOS 1 07-25-2012 06:15 PM
Pro Tools requires the DSP mixer plugin in the plugins folder!!!!!! crizdee Pro Tools 10 8 11-23-2011 02:45 PM
Nomad BT Plugins Problem "Not in Plugin Folder" ddrew macOS 0 11-13-2011 05:30 PM
Problems with "Please locate Waves 5.5 Plugins Folder" Floydio Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-29-2009 07:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com