Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-15-1999, 02:47 AM
stefan. stefan. is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Malmö, Sweden and Lewes, UK
Posts: 30
Default Waves problems!!

Been having some problems when opening sessions using the waves plugins, Maxxbass and Metaflanger (a year ago we had the same problem with the Dopler).
When opening one of those sessions PT will sometimes just freeze when loading, for example Maxxbass.
Can anyone help me?

stefan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT vs. Waves? Anyone else have problems? gtomassetti Pro Tools 11 50 03-05-2014 10:31 AM
Waves Problems artswrk49 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-11-2009 05:24 AM
waves GUI problems help scar97 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-05-2008 07:48 AM
Problems with Waves and PT7 Koya 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-01-2006 01:19 PM
Waves REQ problems johnedmonds Pro Tools TDM Systems (Win) 2 11-04-1999 07:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com