Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #10  
Old 07-12-2019, 08:26 AM
hellatall's Avatar
hellatall hellatall is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Richmond, VA
Posts: 21
Default Re: Crashing on startup with 10.14.5

Just wanted to post an update to anyone else who experiences this:

After a call with Avid, we had to reset read/write permissions on both the Documents and Libary>Preferences folders. They had somehow defaulted to "No Access" and once we allowed permissions, PT launched just fine.

Thanks to those who offered an opinion and hopefully this will help someone else in the future!
__________________
Primary:
2019 Macbook Pro 15inch
2.6ghz Intel Core i7
OSX 10.14.5 Mojave
16GB RAM
Pro Tools 2019.5

Secondary:
2015 iMac i7 27"
1TB SSD. 32GB RAM.
OSX 10.11.6 El Cap
Pro Tools 2018.3
Rosetta 200 I/O via X-Symhony into TB2 Akitio Chassis
Session and Sample drives in TB2 Akitio Thunder2 Chassis

Server:
2008 Mac Pro 3,1 2x2.8 Quad-Core Intel Xeon
Target Disk - OSX 10.8.5 Mountain Lion
22GB 800Mhz DDR2 RAM
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT First Crashing on Startup SIU Telehealth Pro Tools | First Discussion 3 12-19-2016 08:25 AM
pt 11 crashing on startup lucidlife macOS 6 01-03-2015 09:41 PM
PT 9.0.5 Crashing on startup!! eanderso22304 macOS 3 10-05-2011 11:31 PM
LE 8.0 crashing on startup jbeband 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-23-2008 11:00 AM
PT LE Crashing on Startup beggehorn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 05-18-2006 09:18 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com