Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 02-05-2010, 12:09 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,891
Default Re: 8.0.3 = Tons of Static

Quote:
Originally Posted by Keybeeetsss View Post
Maybe I just get the good end of the stick because I be doing gospel I had it happen to me 1 day for about 4 minutes(maybe 4 times within the 4 minutes) & it hadn't been back... By the way, what number "White noise/noise/static" thread is this 1???
This one makes twentyeleventeen.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #42  
Old 02-05-2010, 12:17 PM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: 8.0.3 = Tons of Static

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post
This one makes twentyeleventeen.
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #43  
Old 02-05-2010, 01:29 PM
imloggedin imloggedin is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 26
Default Re: 8.0.3 = Tons of Static

I dunno what number it is lol. I started it awhile ago.
Reply With Quote
  #44  
Old 02-05-2010, 02:07 PM
imloggedin imloggedin is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 26
Default Re: 8.0.3 = Tons of Static

HOW CAN THIS SOFTWARE BE SUCH [bleep][bleep][bleep][bleep]! ONE THING AFTER ANOTHER. 6031 6031 6031 6031. out of nowhere.
Reply With Quote
  #45  
Old 02-06-2010, 01:34 PM
FRaNCo MuSiC FRaNCo MuSiC is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Brasilia, Brazil
Posts: 53
Default Re: 8.0.3 = Tons of Static

I run PT M-Powered with an M/Audio Firewire 410 and I am having the same problems with playback. A lot of white noise without control in different tracks. At the same time the audio sound weird with pauses. I have to close Pro tools and re run it, but then after a while it happens again. Any body with some news from digidesign about this problem?... I see many people with the same problem...

Here are my PC Specs..

SiSoftware Sandra

Computer
Model : System manufacturer P5E3 Deluxe
Workgroup : WORKGROUP
Host Name : franco-80
User : FRaNCo

Processor
Model : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9450 @ 2.66GHz
Speed : 2.67GHz
Cores per Processor : 4 Unit(s)
Threads per Core : 1 Unit(s)
Type : Quad-Core
Integrated Data Cache : 4x 32kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size
L2 On-board Cache : 2x 6MB, ECC, Synchronous, ATC, 24-way, 64 byte line size, 2 threads sharing

Computer
Mainboard : Asus P5E3 Deluxe
BIOS : AMI 1412 04/13/2009
Bus(es) : ISA X-Bus PCI PCIe IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus
Multi-Processor (MP) Support : No
Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : Yes
Total Memory : 3.25GB DIMM DDR3

Chipset
Model : ASUS X38 Processor to I/O Controller
Front Side Bus Speed : 4x 333MHz (1.33GHz)
Total Memory : 4GB DIMM DDR3
Memory Bus Speed : 2x 666MHz (1.33GHz)

Memory Module(s)
Memory Module : OCZ OCZ3SOE13331G 1GB DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1334 (9-9-9-24 4-33-10-5)
Memory Module : OCZ OCZ3SOE13331G 1GB DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1334 (9-9-9-24 4-33-10-5)
Memory Module : OCZ OCZ3SOE13331G 1GB DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1334 (9-9-9-24 4-33-10-5)
Memory Module : OCZ OCZ3SOE13331G 1GB DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1334 (9-9-9-24 4-33-10-5)

Video System
Video Adapter : ATI Radeon HD 3400 Series (40 SP 600MHz, 512MB DDR2 2x400MHz, PCIe 2.00 x16)

Graphics Processor
Adapter : ATI Radeon HD 3400 Series (40SP 2C 600MHz, 512MB 400MHz)

Storage Devices
WDC WD10EADS-65M2B0 (1TB, SATA300, 3.5", NCQ, 32MB Cache) : 932GB (C:)
WDC WD10EADS-00M2B0 (1TB, SATA300, 3.5", NCQ, 32MB Cache) : 932GB (D:)
HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B (ATA66, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache) : N/A (E:)

Logical Storage Devices
Hard Disk (C:) : 835GB (NTFS) @ WDC WD10EADS-65M2B0 (1TB, SATA300, 3.5", NCQ, 32MB Cache)
SECUNDARIO (D:) : 930GB (NTFS) @ WDC WD10EADS-00M2B0 (1TB, SATA300, 3.5", NCQ, 32MB Cache)
Optical Drive (E:) : N/A @ HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B (ATA66, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache)
3.5" 1.44MB (A:) : N/A

Peripherals
LPC Hub Controller 1 : ASUS (ICH9) LPC Interface Controller
LPC Legacy Controller 1 : Winbond W83627DHG
Audio Device : Visiontek RV620 Audio device [Radeon HD 34xx Series]
Serial Port(s) : 1
Disk Controller : ASUS (ICH9) 4 port Serial ATA Storage Controller 1
Disk Controller : ASUS (ICH9) 2 port Serial ATA Storage Controller 2
Disk Controller : ASUS JMB36X PCIE-to-SATAII/IDE RAID Controller
USB Controller 1 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 2 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 3 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 4 : ASUS (ICH9) USB2 Enhanced Host Controller
USB Controller 5 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 6 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 7 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 8 : ASUS (ICH9) USB2 Enhanced Host Controller
FireWire/1394 Controller 1 : ASUS IEEE 1394a Firewire Controller
SMBus/i2c Controller 1 : Intel 801xx/63xx SMBus

Printers and Faxes
Printer : Microsoft XPS Document Writer (600x600, Colour)

Network Services
Network Adapter : 802.11n Network Adapter - Packet Scheduler Miniport (Ethernet, 54Mbps)
Wireless Adapter 1 : 802.11n Network Adapter - Packet Scheduler Miniport (802.11g (ERP), WEP n-bit, 54Mbps)

Power Management
Mains (AC) Line Status : On-Line

Operating System
Windows System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 (Service Pack 3)
Platform Compliance : x86
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plug-Ins using tons of CPU RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 0 08-27-2009 04:26 PM
Amplitube Using Tons of CPU RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 11 08-16-2009 07:53 PM
Tons and Tons of Outboard Gear TommyComa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 06-18-2007 11:43 AM
6.9 using up TONS of CPU Produce_Dept 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 04-25-2005 06:48 AM
tons of questions for you all fuelie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 02-26-2002 02:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com