Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2006, 02:11 PM
bassntreble bassntreble is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: NYC
Posts: 448
Default Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates

for some reason, the updater refuses to update my installed copy of Xpand!. I keep getting the error "installation failed, please try again"

I've tried reinstalling the original Xpand from the CD to no avail.
__________________
G5 1.8X2/3gigRAM/Mbox/7.4 (retired)
MBP C2D 2.4/4GigRAM/Mbox/8.0.1
iMac i7 3.4/16GigRAM/10.0.1
Reply With Quote
  #2  
Old 03-13-2006, 06:21 PM
TCDet TCDet is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: Detroit
Posts: 903
Default Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates

Hello. Same here.
(From TDM Post)
R-Permissions, reinstalled from disk and the updater still will not update.

On another note:
I also noticed the Plug-in setting folder for Xpand is (red X) locked for preset settings, I replaced this with my own Xpand! folder which allow for my settings to be save.

For the updater as I mentioned I backed up (Moved) my settings and did a reinstall from the original disk.

PT's HD7.1cs5, OS 10.4.5
Xpand pi Version 1.00.701
Xpand .dat located in the Digidesign applications support folder (As installed)

P.S. Original Xpand works otherwise.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-14-2006, 09:00 AM
bassntreble bassntreble is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: NYC
Posts: 448
Default Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates

Quote:
Hello. Same here.
(From TDM Post)
R-Permissions, reinstalled from disk and the updater still will not update.

On another note:
I also noticed the Plug-in setting folder for Xpand is (red X) locked for preset settings, I replaced this with my own Xpand! folder which allow for my settings to be save.

I noticed this too with my original install and changed folder permissions to read and write for all after my intial installation. The locked folder not only doesn't allow the presets to be saved but it doesn't allow one to set the root settings folder in the RTAS preset menu.
__________________
G5 1.8X2/3gigRAM/Mbox/7.4 (retired)
MBP C2D 2.4/4GigRAM/Mbox/8.0.1
iMac i7 3.4/16GigRAM/10.0.1
Reply With Quote
  #4  
Old 03-20-2006, 09:07 AM
tombi tombi is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 62
Default Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates

I can't get the upgrade to work either. I don't get an error message but the version is still 1.0.0.701 after running the upgrade installer.

/T

-
G5 Dual 2 ghz, OSX 10.4.5, 1 gb RAM, PT LE 7.0, Digi 002R
Reply With Quote
  #5  
Old 03-20-2006, 10:08 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,414
Default Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates

Can you tell me how the permissions are set on the Xpand.dat file?
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #6  
Old 03-20-2006, 10:36 AM
tombi tombi is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 62
Default Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates

OK. The Xpand!.dat-file has the following permissions:

Ownership and permissions:
You can: Read and Write

Details
Owner: My own user (which is also admin on the computer)
Access: Read and write
Group: My own user (which is also admin on the computer)
Access: Read only
Others: Read only

/T
Reply With Quote
  #7  
Old 03-20-2006, 01:00 PM
bassntreble bassntreble is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: NYC
Posts: 448
Default Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates

Quote:
Can you tell me how the permissions are set on the Xpand.dat file?
the Xpand! presets folder and all enclosed folders were set to "no access" for all users on all levels before I changed permissions.

.dat file permissions are:

owner: read & write
group: read only
others read only
__________________
G5 1.8X2/3gigRAM/Mbox/7.4 (retired)
MBP C2D 2.4/4GigRAM/Mbox/8.0.1
iMac i7 3.4/16GigRAM/10.0.1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates OC Cool Virtual Instruments 4 08-09-2006 12:30 PM
Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates Wolfram K Virtual Instruments 2 04-10-2006 02:54 AM
Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates David MacNeill Virtual Instruments 6 04-09-2006 11:36 AM
Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates formento Virtual Instruments 1 03-29-2006 08:43 AM
Xpand! v1.0.1 & 1.0.3 Updates Avid Virtual Instruments 0 03-06-2006 06:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com