Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-04-2008, 10:14 AM
syed syed is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ann Arbor, Michigan
Posts: 25
Default 7.4 Midi Quantize Issue

Since I updated to 7.4, the midi notes in new tracks are not sitting well. Even after quantizing, I hear that some notes are off timing.

What am I doing wrong? Please help?

I didn't have this problem with 7.3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quantize Issue in Pro Tools 11 BlountEdge Pro Tools 11 17 08-18-2016 03:30 AM
pt9 midi quantize issue? bigjoe8707 Pro Tools 9 1 09-15-2011 09:28 AM
quantize issue YoungVal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-24-2009 06:26 PM
7.4 MIDI Quantize issue syed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 01-09-2008 10:48 AM
PT7 weird quantize issue RussUK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-08-2006 03:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com