Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2005, 10:40 AM
AVGuru1 AVGuru1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Hollywood, CA
Posts: 283
Default SPDIF to AES Switcher

Anyone know of any switchers for multiple SPDIF sources out put via one AES jack?

I can find plenty of standalone units (1 input) but not multiple.

Thanks!
__________________
.: michael kammes mpse
.: post audio
.: applications editor / workflow consultant
.: michaelkammes.com
.: lucidsound.com
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2005, 11:11 AM
lemix's Avatar
lemix lemix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Toronto, Canada
Posts: 10,893
Default Re: SPDIF to AES Switcher

AVGuru1 ,
I'm sure there are a few, but the pro solutions might be a bit pricey. Look for "broadcast + digital distro" in Google.
I only remember ; these boxes off hand..
..or this one for more $$$

good luck,
__________________
cheers,
Andrew


W7 pro 64_i7 3930K_16GB_ Nuendo 6.5.4-7.1.3 / PT 12.4 ------Mac Mini OSX Lion_PT 10.xx
Allen&Heath GS R-24M_ full rack of vintage analog boxes _UAD2_Nugen_iZotope_Melda_Waves_Plugin Alliance_DMG and more
2.0 and 5.1 monitoring
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2005, 12:10 PM
AVGuru1 AVGuru1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Hollywood, CA
Posts: 283
Default Re: SPDIF to AES Switcher

Well, this would be for a broadcast installation, so a price tag like that isn't to bad.

Wow, thanks for the info, much thanks for your time!
__________________
.: michael kammes mpse
.: post audio
.: applications editor / workflow consultant
.: michaelkammes.com
.: lucidsound.com
Reply With Quote
  #4  
Old 01-21-2005, 05:54 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: SPDIF to AES Switcher

http://www.z-sys.com/pp_routing.html

Used by most studios.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #5  
Old 01-21-2005, 06:01 PM
AVGuru1 AVGuru1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Hollywood, CA
Posts: 283
Default Re: SPDIF to AES Switcher

As always, thank you Rail!

~Michael
__________________
.: michael kammes mpse
.: post audio
.: applications editor / workflow consultant
.: michaelkammes.com
.: lucidsound.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logic 2 PT8 Switcher. Can U do this in PT? Help! ehausler Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-21-2009 04:46 AM
USB/DVI matrix switcher colinweeks ICON & C|24 2 05-30-2008 02:36 PM
BNC Routing Switcher plugset VENUE Live Sound Systems 1 08-23-2007 05:55 PM
Gefen 2x2 DVI Switcher Question J Latham General Discussion 0 12-01-2005 09:47 PM
SPDif switcher/router for Digi002 Lorddiagram Tips & Tricks 5 06-28-2005 11:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com