Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Dock

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-28-2016, 12:43 PM
colin.i colin.i is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: PARIS
Posts: 2
Default Problem with transport on the dock!

Hi,

I've got the Dock since July. Every thing was fine and 2 days ago i had a problem.

Since then, I can't use the Transport part of the Dock, play and stop don't work.
And there is no problem with the other part of the Dock.

Could you help me Kyle?

Thank's for the help you will provide!!

Colin
Reply With Quote
  #2  
Old 09-28-2016, 12:53 PM
Anthony_Anz Anthony_Anz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: NY
Posts: 191
Default Re: Problem with transport on the dock!

hey, I'm assuming you're using Pro Tools. Perhaps your appset file got whacked somehow. Have you tried deleting the appset file? A new appset file will automatically be generated with the default settings.

*** I would HIGHLY recommend backing up your existing one if you've made changes or created your own custom softkeys. ***

-a
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does the Avid Transport work with S3+Protools Dock TrackerLe Avid Pro Mixing General Discussion 10 08-11-2017 12:19 AM
Transport problem???? theroosta 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-12-2009 08:50 PM
Transport Problem Venturi Pro Tools M-Powered (Mac) 8 07-25-2007 11:13 PM
FX Transport problem tommi-san Pro Tools M-Powered (Win) 0 08-30-2006 12:29 AM
transport problem apoor Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-11-2005 08:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com