Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2012, 01:38 PM
Deano Deano is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Edmonton
Posts: 1
Default Plug ins will not display properly in PT10

I just installed PT 10.1.2 on mac OSX 10.7.3 and the RTAS/AudioSuite Plugs and TDM plugs have greyed out menu buttons. ( I tried all the PT 10 versions and even went back to OS 10.6.8 ) The AAX plugs seem fine. Also my Izotope restoration plugs seem to want to grab more than the selected portion of the file..I did a clean re- install of my OSX and Pro-tools on a new drive and to no avail. When I go back to PT 8 everything is just fine. Has anyone experienced this. Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2012, 02:30 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,700
Default Re: Plug ins will not display properly in PT10

Hi Deano,

Not sure I understand what you mean with the greyed out menu buttons ?
Can you be more specific ?

Also, please provide some system info about your hardware / mac etc ...
The izotope issue may be something you want to contact them with.

The Pro Tools 10 installer will update all avid plugins to the latest versions at the time of the installer. This would include AAX and TDM / RTAS plugins.

Which plugins are working and which are not ?

Thanks
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Non-AAX plugin display issues in PT10.3.6 mickgormaley@mac.com macOS 0 07-10-2013 12:49 PM
retina display macs and pt10 pappatoad macOS 40 07-03-2013 08:14 PM
Bounce not working properly in PT10 b mcgibney macOS 2 01-13-2012 07:39 AM
Plug-ins List display, view of the screen display andre67 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-23-2007 03:24 AM
can't get plug ins to work properly Chris Wate 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-27-2006 04:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com