Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-11-2015, 07:55 AM
dumbeat dumbeat is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: USA
Posts: 35
Default Did any component combination ever work properly with PT10 or Logic X?

I realize its the combination of eucon version, DAW version, XML file and OSX version that come to play for this S3 thing to work properly.


Id like to know if anyone ever witnessed Pro Tools 10 and/or Logic X fully working with S3?

I get most of it to work but its always the left and right hand switches+clear Solo and a few more switches on the sides that do not work. Both in PT10 and in Logic X.

So i am wondering if there is any combination of the above elements that actually makes all these switches and features operational on PT 10 and on Logic X.

I dont mind giving up soft keys per Eucon 3.2.2 if it means using an earlier Eucontrol. I also dont need it to be "officially" supported by Avid. Just wanna work...

As far as Logic, i don't get it, The mere fact that it has Application switcher on board, and Kyle officially generated an XML for Logic means it supposed to work... so what's up with that..?

Can anyone share his experience and say if there is any combination of components that actually makes S3 fully operational with the DAWs i am using (PT10/Logic X)?

Thanks!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plug ins will not display properly in PT10 Deano macOS 1 05-18-2012 02:30 PM
Bounce not working properly in PT10 b mcgibney macOS 2 01-13-2012 07:39 AM
Best Mic/Pre Combination for Mean Tone anyone??? Zap Launcher General Discussion 14 11-13-2008 12:17 PM
Can I use this hardware combination? mozart Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-09-2008 08:10 AM
Help for Microphone combination dave_koz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 03-25-2002 06:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com