Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2012, 09:10 AM
senorsensor senorsensor is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bristol, UK
Posts: 25
Default Can't relink to files after session has come back from PT10

I recently opened a session on 9HD, then sent the PT session to someone with the plan that they could then send me back the .ptf and any extra audio files they added, making the ftp time shorter. However, they are using PT10 and so the first problem was that I got a .ptx back which couldn't be opened. I got him to do a 'save copy of session as' so that he could do it for 9.0.6 compatibility.

I could then open up the session but virtually none of the files relinked. I searched automatically and manually trying every option. I made the place the files were stored as the only searchable folder, searching with only name selected (not file ID, duration, type), clearly seeing they were spelt the same (albeit the 'offline' ones were in italics) and it still didn't link to it.

Now I did notice that the file ID's on the session returned to me had changed, which would scupper my idea of linking to the original session regions. But that is a secondary problem to why it wouldn't link by just the name. As it happened it wouldn't link t original or new files.

Any ideas anyone? My only thoughts are a compatibility glitch between platforms or some strange effect of turning the privacy from spotlight on for the drives (as suggested in AVIDs optimisation guide)
Thanks

3.2 GHz Quad-Core Intel Xeon
10.6.8
PT HD2 9.0.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT10 take me back to the days of session restart when hardware buffer underruns bootc Pro Tools 10 4 12-15-2011 09:12 PM
Erasing Back-Up Session Files RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-31-2009 11:53 AM
PT8 can't relink back from PT7 session soundsurfr Pro Tools M-Powered (Win) 0 07-08-2009 12:27 PM
Can't relink files in old session idk Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-01-2009 07:10 AM
All Sessions using SDII files are missing all audio files and won't relink bigmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 03-18-2009 12:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com