Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-10-2011, 05:29 AM
PWF PWF is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Australia
Posts: 1
Default MBOX2 PRO and Pro tools 7.3 with OSX 10.6.6

Hi,
I have just upgraded my computer to a Mac book Pro running 10.6.6
Is there any way I can use my MBOX2 and pro tools 7.3 LE on it.
I haven't used the system much and it cost me a lot of money so I would to avoid having to buy anything else if I can help it.
I appreciate any help on this.

Last edited by PWF; 02-10-2011 at 05:31 AM. Reason: additional information
Reply With Quote
  #2  
Old 02-10-2011, 07:18 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,628
Default Re: MBOX2 PRO and Pro tools 7.3 with OSX 10.6.6

7.3 is out the window. You need 8.0.4 with SL. Follow the links to the compatibility grid: Pro Tools Compatibility Grids
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 02-10-2011, 01:30 PM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,795
Default Re: MBOX2 PRO and Pro tools 7.3 with OSX 10.6.6

Correct. 7.3 wasn't even compatible with Leopard.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using MBox2 Pro without Pro Tools on Mac OS X 10.6 curiousgage 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-12-2012 07:41 PM
Pro tools cd and mbox2 Hrolfursaem 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-23-2011 04:48 PM
Pro Tools LE 8. MBox2 Young Ryze 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 05-31-2010 02:17 AM
Pro Tools LE. MBox2 Young Ryze Pro Tools SE and Essential (Win) 4 05-31-2010 12:56 AM
pro-tools 7.3 le/mbox2 package upgrade to pro-tools 7.4 le Matt Darcy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-19-2007 03:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com