Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-26-1999, 02:24 PM
eam eam is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Grand Island NY. USA
Posts: 3
Default G3 ?

Can anyone tell me what to get on a new G3 to run 001 or future upgrades for ProTools. I want to go to a Mac but I've always used PC's. I'm new to all of this. Thanks Eric
Reply With Quote
  #2  
Old 10-27-1999, 12:01 AM
Joncon Joncon is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: Studio City, CA
Posts: 162
Default Re: G3 ?


For the 001 and Pro Tools LE, you should get a Blue & White G3 or the G4 (as soon as it is officially supported, so far it's looking good).

The faster the computer the better.


Jon
Reply With Quote
  #3  
Old 10-30-1999, 09:19 PM
Bossco Bossco is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Hialeah Fl. U.S.A.
Posts: 17
Default Re: G3 ?

Hey humandiod I been told they (DIGI) is looking into it.Also their not sure,nobody is
up and running it yet.They have approved
the 2940U2W which lets you run 68pin U/Wide2
lvd and 50pin U/Wide at the same time without
the 50 U/Wide slowing U/Wide2.The apple card
may not Allowing the Adapteck control panel 5.1.0 to access it so you can step down the transfer rate. The 2940U2B is Adapteck OEM
card meaning its set up for apple and apple
clamis you cant step it down with the SCSI manager.But we'll soon find out.
Boss
Reply With Quote
  #4  
Old 10-30-1999, 09:21 PM
Bossco Bossco is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Hialeah Fl. U.S.A.
Posts: 17
Default Re: G3 ?

Hey humandiod I been told they (DIGI) is looking into it.Also their not sure,nobody is
up and running it yet.They have approved
the 2940U2W which lets you run 68pin U/Wide2
lvd and 50pin U/Wide at the same time without
the 50 U/Wide slowing U/Wide2.The apple card
may not Allow the Adapteck control panel 5.1.0 to access it so you can step down the transfer rate. The 2940U2B is Adapteck OEM card meaning its set up for apple and appleclamis you cant step it down with the SCSI manager.But we'll soon find out.
Boss
Reply With Quote
  #5  
Old 11-01-1999, 05:52 PM
GordonD GordonD is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Cincinnati, OH U.S.A.
Posts: 3
Default Re: G3 ?

At the Digi001 seminar that I just attended, the Digi sales guy was using a 350 MHz B/W G3. He was playing back 24 tracks of 24-bit audio using the INTERNAL UDMA (stock) hard drive. He admitted that he should be using a SCSI drive. But I was impressed!

Obviously, the more CPU horse power, the more tracks & effects. I just purchased the same machine.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com