Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-03-2003, 12:24 AM
ashdot ashdot is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: Tel Aviv, Israel
Posts: 206
Default Core Audio X: Live & PT sharing audio interface?

Hi Digi and friends,

With the new Core Audio X drivers, will I be able to use Ableton Live and Protools HD concurrently, both sharing the same audio interface (192 i/o or 96 i/o)?

Could I assign different audio inputs and/or outputs to each application?

If my HD system has two interfaces (192 i/o and 96 i/o), could I assign any of them to the non PT application?



Izhar
Reply With Quote
  #2  
Old 04-03-2003, 10:59 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,608
Default Re: Core Audio X: Live & PT sharing audio interface?

Hello,

Only one application can access Digi HW at a time. Therefore you will have to quit out of Pro Tools to use Live with the core audio drivers and your HD HW.

Mike
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Core Audio problem in Ableton Live? oliarnalds 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-15-2010 03:08 PM
Core Audio Manager and Optical In/Out with Live 7 ollieb Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-02-2008 12:36 PM
882 1/0 audio interface with mix core card pmurf Pro Tools TDM Systems (Win) 1 02-24-2004 11:00 AM
Core Audio/192 Interface only 8 outputs?? mike16877 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-02-2004 05:13 PM
Core Audio 1.2 Reason 2.5, Live! don't work! donmr123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 05-16-2003 02:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com