Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2007, 11:08 AM
birdyyellow birdyyellow is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default Is It Possible To Organize Plugins?

Other than how it automatically catogorizes them into eq, dynamics, etc. I want to manually organize them, because in many cases the names of the plugins are weird, or that plugins appear in multiple sections when i only want them in one. thanks.

sorry forgot to mention im using pro tools 7.3 with the cs4 update.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-19-2007, 11:55 AM
VanDerGraf VanDerGraf is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Anytown, USA
Posts: 411
Default Re: Is It Possible To Organize Plugins?

Other than the ways PT provides, no.
__________________
vandergraf.net

"All the truth in the world adds up to one big lie" :: Bob Dylan
¯
Reply With Quote
  #3  
Old 09-19-2007, 07:29 PM
birdyyellow birdyyellow is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default Re: Is It Possible To Organize Plugins?

that doesnt seem right. after all of digi's updates no one has thought of letting the user organize their plug-ins!? thats ridiculous.

is there a non-official way of doing this. such as if i want to change the naming of how the plugin appears in the audiosuite lists; if i went to program files>common files>digidesign>DAE>plugins and manually changed the .dpm and .rsr would it appear in the audiosuite lists how i renamed it?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-19-2007, 08:24 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Is It Possible To Organize Plugins?

No.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #5  
Old 09-20-2007, 09:00 AM
birdyyellow birdyyellow is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default Re: Is It Possible To Organize Plugins?

great...add that to the list digidesign needs to add for their next update.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-20-2007, 09:08 AM
EGS's Avatar
EGS EGS is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Chicago
Posts: 2,782
Default Re: Is It Possible To Organize Plugins?

Digidesign Feature Request Submission Form: link .
__________________
Desktop: PT 2020.5 / Win 10 / GIGABYTE GA-X58A-UD3R / i7 hex 3.9GHz / 32GB / Focusrite LS56
Laptop: PT 2020.5 / Win 10 / HP ProBook / i7 quad / U-PHORIA UMC1820
Legacy: PT 5 & 6 / OS9 & OSX / Mac G4 / DIGI001
Click for demo
Reply With Quote
  #7  
Old 09-20-2007, 10:45 AM
NickH NickH is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Henley-On-Thames, UK
Posts: 600
Default Re: Is It Possible To Organize Plugins?

If you hold down CTRL while selecting a plugin it will appear at the top of the list as a favourite, this can help in some small way...



N
__________________
“It’s because you touch yourself at night... ”
System Specs
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Organize Plugins BaileyBass Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-02-2010 09:08 PM
How to organize RTAS Plugins ?? sebdj Pro Tools M-Powered (Win) 1 11-10-2008 01:47 PM
Organize plugins donpeppoe Tips & Tricks 1 05-09-2005 03:47 PM
Organize PT and Waves Plugins GtrDude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-08-2005 01:19 AM
Can I re-organize Plugins in Pull-Down Menu? d7guitar Tips & Tricks 7 12-06-2004 08:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com