Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2004, 09:49 PM
Ken D. Ken D. is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 13
Default SPDIF from DVD problems

I'm using spdif for the first time and am having some problems recording from my dvd player. i've set the session to 48khz/16bit and changed the i/o and hardware settings to spdif, but still no sound. Anyone have any ideas? Any help would be greatly appreciated. Thanks.

Ken
Reply With Quote
  #2  
Old 09-13-2004, 11:04 AM
Alex Rodriguez Alex Rodriguez is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: some where in the US
Posts: 338
Default Re: SPDIF from DVD problems

Double check your I/O setup. Maybe you are not setting your SPDIF as input. remember the I/O setup has input section and output secrion separately. Also set word clock to external, SPDIF. I have done that (DVD-SPDIF out, PT digital in), with no problem. Good luck
__________________
MacBook Pro 2.16 GHz Intel Core Duo, 2 GB of RAM, OS 10.4.11, PT 7.3.1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi 002 PT 7.4.2 SPDIF problems theworks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-18-2010 03:11 PM
Spdif External Pre 002 Problems..... japspecvr6 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 12-16-2009 06:23 AM
Problems with SPDIF clock toadies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-28-2003 01:49 PM
DigiDesign 001 SPDIF problems meZZanine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-09-2000 12:30 AM
spdif problems? spine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-26-2000 01:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com