Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-26-2019, 03:24 PM
thumos thumos is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Liverpool, UK
Posts: 79
Default S3 OLED Issue

After installing the last two versions of ProTools, ProTools Control, and EuControl, I get these blocks appearing in the bottom windows of the S3 (see pic). Anyone else getting these? What's happening?
Attached Images
File Type: jpg IMG_0697.jpg (57.4 KB, 0 views)
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
plugins and oled's ripekeai Pro Tools | S3 1 05-17-2019 08:47 PM
S3 OLED random issue mattrixx Pro Tools | S3 7 04-10-2019 09:18 AM
OLED eq graph Macsearcher Pro Tools | S3 9 10-26-2018 02:02 PM
OLED brightness RogerPaolo Pro Tools | S3 20 08-02-2018 07:29 PM
question about oled parameters robertg Artist Series 0 12-29-2010 02:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com