Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-22-2018, 11:52 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,652
Default Re: Does the HD Native thunderbolt work with Windows?

Quote:
Originally Posted by Mishabou View Post
HD native is not needed unless you need more than 32 I/O.

Yes this is also well documented
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #12  
Old 12-26-2018, 05:35 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,846
Default Re: Does the HD Native thunderbolt work with Windows?

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
Yes this is also well documented
And you don't need to lock to black burst, need frame edge alignment or any other HD features
__________________
Brandon Howlett
Vibe Audio Post, Inc.
Re-recording Mixer
Custom Build CPU, HDX 1, Omni, 192 I/O Digital
S6 M10 24 fader
Satellite Mac Pro, HDNative, 192 I/0
Black Magic HD Extreme
Reply With Quote
  #13  
Old 12-26-2018, 05:45 PM
Mishabou Mishabou is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Montreal
Posts: 41
Default Re: Does the HD Native thunderbolt work with Windows?

Have an AJA Kona card and to be honest I have not needed/used my HD Sync in ages, I'm getting frame accurate without it.

I'm writing music for a documentary and using PT Ultimate instead of my usual Cubase 10 set up. As mentioned earlier, using my Rednet card provides better stability and lower buffer (especially when using lots of VIs) vs my HDN and HDX rig.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD Native Thunderbolt with Windows 10 edaubs Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 3 06-04-2017 03:09 PM
HD native thunderbolt with thunderbolt card on desktop PC? martthie_08 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 9 10-12-2016 10:26 PM
HD Native Thunderbolt Asio driver for Windows 7? greenfendr Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 1 07-13-2015 12:08 PM
HD native thunderbolt through Echo Express SE Thunderbolt Chassis hkj1 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 11-06-2013 05:49 PM
Will Native Thunderbolt work on PT HD9 version? remm Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 04-23-2013 12:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com