Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2016, 03:13 AM
b mcgibney b mcgibney is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Vancouver, B. C.
Posts: 583
Default Anybody else running 12.5 on OS 10.8.5

Updated to 12.5 on 10.8.5. Just read that this is a no no but so far it seems to be working ok. Is this a case of "not supported" or are there some real issues here. That said I'm amazed that an 8 year old machine works as well as it does. I also have both Mavericks and Yosemite set up on other drives but I like 10.8.5. Also kinda peeved that you now have to do a manual un install. But if things are more stable I will roll back to 12.4, which I love BTW. Track freeze has really helped keep this old rig viable
__________________
2010 Mac 5,1 32 GB Ram. PT 2019.6. Mac OS 10.13.3 RME UFX and lots of noisemaking stuff
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2016, 11:17 PM
b mcgibney b mcgibney is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Vancouver, B. C.
Posts: 583
Default Re: Anybody else running 12.5 on OS 10.8.5

bumpity bump bump
__________________
2010 Mac 5,1 32 GB Ram. PT 2019.6. Mac OS 10.13.3 RME UFX and lots of noisemaking stuff
Reply With Quote
  #3  
Old 11-30-2016, 11:45 PM
Dizzi45Z Dizzi45Z is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: UT, United States
Posts: 1,727
Default Re: Anybody else running 12.5 on OS 10.8.5

I've been running 12.5.1 on 10.8.5 with decent results. I do my tracking in Pro Tools 10.3.8 and my mixing in Pro Tools 12.5.1.

The only area I felt like things were buggy was when I was trying the collaboration features. It seemed like my keyboard required several repetitions of button presses to work. But besides that, it has worked fine.

Occassionally a plug-in will lose it's automation moving between 10 and 12. For example, some of the air plug-ins (Vintage Filter, Filter Gate) will lose automation when I have created the automation in 12.5.1 and then go to 10 and then back to 12.5.1. Mini Grand also seems to have a volume difference. But besides that, it has been pretty great going back and forth.

I've also been trying out 12.6.1 a bit today. So far so good.
__________________
recording.guru : FREE Pro Tools Tips and 19 Video Basic Training Course
Pro Tools 12.8.3 HDX Mac OS 10.12.6
Mac Pro Quad 3.2 Nehalem with 32 GB RAM
Noisebox Studios -Utah Recording Studio
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dual Boot 10.6 running 8HD & 10.7 running 10HD STL Audio macOS 3 04-14-2012 06:38 AM
Im running PT8 on WIN7(running off of VMWARE) Conolly10 Windows 2 12-11-2010 07:38 PM
PT HD9 (running native with motu) running out of memory syMPh Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-21-2010 08:34 PM
Running Pro Tools LE 8 on XP and running 2 monitors JRup 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 05-31-2010 08:38 PM
Running PTLE for Win on an Intel Mac running XP? postmike 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-27-2006 12:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com