Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2008, 06:29 AM
LarsBarstad LarsBarstad is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Default Rookie Q: Bars Beat ruler / selection

After switching to the new PT 7.4.2 on Leopard I've hit a snag, I can't figure out how to get the bars beats timeline selection to work like it did in PT 7.3.1 on Tiger.

In 7.3.1 I have a double-sized Bars Beat ruler, but in 7.4.2 I can't figure out how to set that up.

Check the pictures, first picture is 7.3.1, second is 7.4.2.

[image]http://www.axechange.net/pt/Picture%207.png[/image]
[image]http://www.axechange.net/pt/Picture%201.png[/image]

Any help appreciated.

Edit: not sure why the pictures don't show up, the links are correct.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-13-2008, 07:41 AM
dogon dogon is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Melbourne, Australia
Posts: 169
Default Re: Rookie Q: Bars Beat ruler / selection

Hey Rookie Q,

The shot of your 7.3 ruler - you have pro tools in Dynamic transport mode
Your 7.4 image shows that you are not in Dynamic transport mode

This feature is listed in your options menu or the shortcut is CTL + CMD + P

cheers,
dogon
Reply With Quote
  #3  
Old 07-13-2008, 10:29 AM
LarsBarstad LarsBarstad is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Default Re: Rookie Q: Bars Beat ruler / selection

That's it! Thanks for your quick reply!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bars/Beats ruler question Dufo Windows 1 08-04-2013 08:43 PM
Customize the Bars/Beats ruler / displays ? Boogie Monsta Pro Tools 10 8 07-18-2012 11:25 AM
Beat Detective, Beat markers to Tempo Ruler?!? phobia Tips & Tricks 3 01-01-2007 02:31 PM
How Do I See Ruler Lines For Bars, Beats? fabriciom Pro Tools M-Powered (Win) 2 12-23-2006 06:25 AM
Question on Bars/Beats Ruler session48 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-15-2006 12:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com