Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2017, 04:40 PM
LukeHoward LukeHoward is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Melbourne
Posts: 761
Default Dock monitor control

Using a Dock to control the MTRX monitor section, is there a way to select sources/outputs or is it only possible to control volume/cut?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-16-2017, 09:32 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,205
Default Re: Dock monitor control

We want to expand this in a release next year so it works similar to S6
Reply With Quote
  #3  
Old 12-16-2017, 11:03 PM
LukeHoward LukeHoward is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Melbourne
Posts: 761
Default Re: Dock monitor control

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
We want to expand this in a release next year so it works similar to S6
Great, happy to beta test.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-17-2017, 02:02 AM
Artis Artis is offline
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Riga, Latvia
Posts: 51
Default Re: Dock monitor control

That's great news Eddie! Hate to switch apps mid session to check how fold down works, for example. Wouldn't mind to beta as well!
Reply With Quote
  #5  
Old 01-04-2018, 11:20 AM
dalonso66's Avatar
dalonso66 dalonso66 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: Sherman Oaks, USA
Posts: 63
Default Re: Dock monitor control

I have an Omni. Is there any way to get the the Dock's monitor control to control the Omni's monitor level? I'm guessing no, but thought'd I'd ask
__________________
Westmere Mac Pro 3.33 6 Core, OS 10.12.6, 48GB Ram

PT Ultimate 2019.10 - Avid Omni - Pro Tools Dock - JBL 705p/Avantone Monitors
Reply With Quote
  #6  
Old 05-31-2018, 06:32 PM
LukeHoward LukeHoward is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Melbourne
Posts: 761
Default Re: Dock monitor control

I've developed an iOS app for remote controlling the monitor section in the MTRX and AX32. Email me if you would like to beta test – email address is hello@<my DUC ID>.com.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-06-2018, 08:18 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,205
Default Re: Dock monitor control

Quote:
Originally Posted by dalonso66 View Post
I have an Omni. Is there any way to get the the Dock's monitor control to control the Omni's monitor level? I'm guessing no, but thought'd I'd ask
Unfortunately not, I looked at this a few years back but the hardware didn't have the correct control inputs.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can you use the MC Control with S3 instead of the Dock? KeyplayerG Avid S1, S3, Dock and Control 4 01-11-2018 05:34 PM
Dock with Artist Control Sugarfree Avid S1, S3, Dock and Control 2 09-21-2017 06:31 AM
Control App/Dock ques: Custom pan jkess Avid S1, S3, Dock and Control 1 08-27-2017 10:45 PM
Is The Dock really any better than the MC Control? KeyplayerG Artist Series 7 04-28-2017 04:51 PM
Is The Dock really any better than the MC Control? KeyplayerG Avid S1, S3, Dock and Control 1 04-24-2017 06:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com