Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1381  
Old 09-10-2013, 01:40 PM
AREED AREED is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: California
Posts: 143
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

We know by now that avid is gonna do nothing, but hopefully someone will figure out a way to get these things working.
__________________
10.8.5
PT 10.3.10, HD2, 2x192 i/o
Control 24
Reply With Quote
  #1382  
Old 09-10-2013, 11:41 PM
wuzup wuzup is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: vancouver
Posts: 30
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

The Raven MTi is getting my money
I might get a cheap fader port or Mackie thing if I feel I really need a hardware fader.

With the Raven MTi
I feel as though the days of big old hardware controllers are a waist of HUGE money. Iv been waiting for this since the first time I saw pro tools !

and its affordable for exactly what I always wanted

SOLD P,B,S
Reply With Quote
  #1383  
Old 09-11-2013, 03:00 PM
lampmusic lampmusic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 339
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

This may have already been mentioned, but when is the end of support date for Command 8?

We sold the control 24 a few months back, but we still have a command 8 in our edit suite. Glad it's working with pt 11, but don't want to be blind-sided by future incompatibility :)
__________________
Main System MBP 2016 (touch strip) 16G Ram.


I own a PTHD 11 which I still use on a native system in main studio (not sure if is worth the $ for reinstatement)


Doing most of my mixing work in PT 12 vanilla.
OS X 10.12.6
Reply With Quote
  #1384  
Old 09-11-2013, 03:35 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,676
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

Quote:
Originally Posted by wuzup View Post
The Raven MTi is getting my money
I might get a cheap fader port or Mackie thing if I feel I really need a hardware fader.

With the Raven MTi
I feel as though the days of big old hardware controllers are a waist of HUGE money. Iv been waiting for this since the first time I saw pro tools !

and its affordable for exactly what I always wanted

SOLD P,B,S
Oh yeah
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #1385  
Old 09-11-2013, 04:56 PM
Bill Denton Bill Denton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh PA
Posts: 2,644
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

Quote:
Originally Posted by wuzup View Post
The Raven MTi is getting my money
I might get a cheap fader port or Mackie thing if I feel I really need a hardware fader.

With the Raven MTi
I feel as though the days of big old hardware controllers are a waist of HUGE money. Iv been waiting for this since the first time I saw pro tools !

and its affordable for exactly what I always wanted

SOLD P,B,S
Well...looks like PhatBeat Studios is back amongst us...
__________________
X
Note that all opinions, observations, whatever, in this post are mine, unless I'm being mean or am wrong, in which case it's somebody else's fault. I do not work for Avid (their loss)...my only relationship with Avid is that of a customer (when I'm not too poor to buy stuff, like now)...and that hot administrative assistant...that's more of a "thing" than a "relationship" (that should keep them guessing for a while...)

Just rockin'...what more is there?

Bill in Pittsburgh
Reply With Quote
  #1386  
Old 09-11-2013, 05:01 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,676
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

Quote:
Originally Posted by Bill Denton View Post
Well...looks like PhatBeat Studios is back amongst us...
Wow good to have him back wazup
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #1387  
Old 09-11-2013, 05:27 PM
wuzup wuzup is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: vancouver
Posts: 30
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

Quote:
Originally Posted by Bill Denton View Post
Well...looks like PhatBeat Studios is back amongst us...
I never left you should know that.
I will always be the fly in your ointment, you complete me
Reply With Quote
  #1388  
Old 09-13-2013, 03:46 AM
wuzup wuzup is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: vancouver
Posts: 30
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

So to be clear in Canadian dollars this was intended to be a $23000 screw over.

$11500 for what we already paid and then another $11500 as a retarded loyal customer.

Just trying to get your facts straight
Reply With Quote
  #1389  
Old 09-13-2013, 05:42 AM
louieshowers louieshowers is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Boston, MA
Posts: 569
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

Quote:
Originally Posted by wuzup View Post
So to be clear in Canadian dollars this was intended to be a $23000 screw over.

$11500 for what we already paid and then another $11500 as a retarded loyal customer.

Just trying to get your facts straight
You come on... Avid would never screw over anyone.. THEY haven't earned their own reputations! YOU must be a troll.. THEY are only concerned with providing a positive customer experience.. THEY WERENT trying to make people squirm and force them to possibly buy their new S6 controller that so magically appeared a week ago! PIRATES.
__________________
Windows 7 64 Ultimate: SP1
PT 10.3.8

------------------------------------------------------
¨WHERE´S MY CHECKBOOK?¨
https://soundcloud.com/louieshowers

Last edited by louieshowers; 09-13-2013 at 10:11 AM.
Reply With Quote
  #1390  
Old 09-13-2013, 06:16 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,676
Default Re: Control|24 and ProControl with Pro Tools 11?

Quote:
Originally Posted by wuzup View Post
and then another $11500 as a retarded loyal customer.
That's a loyalty fee
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vote for Control 24/ProControl drivers for Pro Tools 11 tekis ProControl, Control|24, Command|8 14 05-10-2015 06:14 AM
ProControl Vs Mc Control? surroundnoob ProControl, Control|24, Command|8 2 08-13-2011 05:05 PM
Should I get a Control 24 or ProControl??? A Spooner ICON & C|24 3 03-23-2005 11:59 PM
Should I get a ProControl or Control 24??? A Spooner ProControl, Control|24, Command|8 6 03-17-2005 11:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com