Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2013, 03:27 PM
bobmiz bobmiz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 47
Default 7.x backward compatibility issue with 6.4

Up-graded from 6.4 to LE 7.0. 6.4 sessions open but part of the way thru the tracks, DAE error 87 appears and the error message about "DAE can't get audio fast enough....(-9073)" Any known fixes for this one ?
Thanks
__________________
PT 7.0 Digi 002
Gateway w/ P4 2.8 Ghz
XP Home SP1
2.5 Dram -
Glyph Net drive 7200 Rpm
Reply With Quote
  #2  
Old 03-18-2013, 07:02 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,905
Default Re: 7.x backward compatibility issue with 6.4

You probably should post a Sandra report as described here: Help us Help You - READ THIS Before Posting!
And tell us what interface you have too. Considering how NOT powerful a P4 is, with 2.5GB of RAM, and I have no idea what this is: "2.5 Dram - Net drive", this computer may not be up to the task. PT 7 changed the way the software interacts with the cpu(allowing for multi-core use) and each major upgrade(7, 8, 9, 10) requires more power from the computer(for all the extra features and functions).

One thing you can try is; create a new blank session and then use the Import Session Data function and import everything from the old session.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 03-20-2013, 12:18 PM
bobmiz bobmiz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 47
Default Re: 7.x backward compatibility issue with 6.4

Thanks albee:

I tried your suggestion. "create a new blank session and then use the Import Session Data function..." I can import pt6 wav files but not session data. And those are 2 ch. Sometimes the p6 sessions will play for 30 - 45 seconds and hang. Other than that, pt7 sessions runs fast and smooth. no prob.Btw I use a 002 interface, external Glyph Net Drive 115GB @ 7200 Rpm.

Peace....Robert
__________________
PT 7.0 Digi 002
Gateway w/ P4 2.8 Ghz
XP Home SP1
2.5 Dram -
Glyph Net drive 7200 Rpm
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Backward Compatibility with PT8 to PT7 ecovindaloo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 06-06-2009 10:06 AM
PT 7.4 backward compatibility Tom Stoeckel Pro Tools M-Powered (Mac) 3 11-21-2007 12:32 AM
Backward Compatibility Third Eye Studios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-03-2004 03:33 PM
Backward compatibility of HD ^Tripper^ Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 03-18-2002 01:34 AM
Backward compatibility of HD ^Tripper^ Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-13-2002 08:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com