Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2010, 09:16 PM
stagedive666 stagedive666 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Brick NJ
Posts: 3
Default anyone know pro tools 6.9 with mbox ??!!

Im going nuts. My first recording ever. I cant select an input in the "show mix" window... I got a m audio condeensor mic in the 1/4 jack source one. phantom is on and when i set it to "inst" ive noticed that through time itll change back to "mic" on its own...
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2010, 09:58 PM
stagedive666 stagedive666 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Brick NJ
Posts: 3
Default Re: anyone know pro tools 6.9 with mbox ??!!

when i wear the head phones, and i tap the m box, i can hear the tapping through the phones, also when pluggin in the chord i can hear every detail of that too
Reply With Quote
  #3  
Old 07-16-2010, 05:14 AM
reichman's Avatar
reichman reichman is online now
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,130
Default Re: anyone know pro tools 6.9 with mbox ??!!

I will politely suggest you post to the right forum here. This section is for "Post & Surround".

But, microphones typically connect to mic-pre's with an XLR jack. I'm not familiar with any of the hardware you have. However, your MBox setup guide will have all the info you need. Good luck!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 2 Pro crashed Pro tools 11.1.2 - Solved problem bought new Mbox 3 ;) shamanrock Pro Tools 11 0 02-15-2014 04:36 PM
If I buy this Mbox/Pro Tools 9 bundle can I sell Pro Tools and keep the Mbox? risemymuffins Pro Tools 10 4 02-19-2013 06:07 PM
Playback issues Mbox 3 pro (Pro tools Mbox pro) Strawberry89 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 05-07-2011 07:37 PM
Mbox mix knob always plays a drum track,Mbox 2 and Pro-tools LE 8: Haezel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-20-2011 03:58 AM
:confused: Pro Tools HD playback thru Mbox/Mbox Micro? JazzBum 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-06-2010 08:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com