Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-07-2010, 06:07 PM
iva star iva star is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Waterbury, CT
Posts: 2
Red face How to set up my axiom 49 midi controller with pro tools le8 on windows 7?

hey guys i'm new here and i've been trying to figure out how to configure my axiom 49 midi controller with pro tools le 8.0.3 on windows 7 (64bit)
i've look around a bit online but everything i've tried hasn't worked and i'd really like to be able to use it with pro tools, i works perfectly fine with FL Studio 9 but yet not with pro tools. Please help and thanks!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-08-2010, 06:30 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: How to set up my axiom 49 midi controller with pro tools le8 on windows 7?

Which Axiom?

The original Axiom 49?
The Axiom 49 pro?
The new Axiom II 49?

How are you trying to use it? As a MIDI controller (to play instruments), or as a control surface (to control the transport and faders)?

The answers you get will be dependent on the answers you give.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 12-08-2010, 10:26 AM
iva star iva star is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Waterbury, CT
Posts: 2
Default Re: How to set up my axiom 49 midi controller with pro tools le8 on windows 7?

Thanks but somehow it just decided to start working soon after I posted the transport and instruments work fine now im trying to figure out the faders and automation.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M-Powered Essential and Axiom Midi Controller mattysparks Pro Tools SE and Essential (Win) 0 12-31-2011 01:38 AM
Suggested Midi Controller for Hybrid 1.6 Windows 7 System Pro tools 8 Simba Virtual Instruments 11 02-12-2011 02:03 PM
Axiom 25 and Midi controller patswope Eleven Rack 0 12-17-2010 08:09 PM
PT 8 does not see Axiom Pro in MIDI controller window compumar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 05-07-2009 06:02 PM
Axiom 49 as a controller for Pro Tools 7.3 illyaas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-02-2007 03:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com