Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-05-2013, 08:36 PM
adam79's Avatar
adam79 adam79 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Boston, MA
Posts: 463
Default Missing Auth Code

I just did a OS X clean install and I need to install Pro Tools. I can't find the authorization code for the 7 LE install; I only have the 7.3 upgrade code. Is there anything I can do or am I screwed?

Thanks,
-Adam
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to me Mbox2 missing auth code, any hope???? new2mbox2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 03-05-2011 04:58 PM
no auth.code nfinite2006 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 21 12-20-2008 12:12 PM
LE 7.3 auth code Touchwood Studios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-09-2007 04:53 PM
Bad Auth Code? n3xus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-28-2006 04:07 PM
"PT 6.9 auth code please" Jervy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-01-2005 03:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com