Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11 Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-17-2017, 02:17 AM
Boswellthebear Boswellthebear is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Essex
Posts: 10
Default Moving sessions from win 10 to MacOS

I have PT 11.3 sessions that were recorded in Windows 7. I now have windows 10 and i want to take these sessions to PT 11.3 on Sierra 10.12.6. How can i do this successfully?

thank you for any help
Reply With Quote
  #2  
Old 08-17-2017, 03:37 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 10,795
Default Re: Moving sessions from win 10 to MacOS

Quote:
Originally Posted by Boswellthebear View Post
I have PT 11.3 sessions that were recorded in Windows 7. I now have windows 10 and i want to take these sessions to PT 11.3 on Sierra 10.12.6. How can i do this successfully?

thank you for any help
Simply copy them over.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-17-2017, 04:48 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 13,151
Default Re: Moving sessions from win 10 to MacOS

Quote:
Originally Posted by Drew Mazurek View Post
Simply copy them over.
And make sure you have everything that's in the session, particularly if there's audio that's not in the session folder but is used in the session. That's why it's good when importing audio to copy the audio to the session folder.
__________________
Jack
See profile for system details
QAPLA!
Reply With Quote
  #4  
Old 08-22-2017, 11:01 AM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 32,656
Default Re: Moving sessions from win 10 to MacOS

If your old sessions are on an external drive, just connect it to your Windows machine and use Paragon HFS+ https://www.paragon-software.com/home/hfs-windows/

Ultimately, I would move everything to an internal recording drive and re-format or put the old drive in the closet(you never know when you may need it again)
__________________
Asus x99, Intel i7 6800K, 32 gig DDR4, GeForce 750 Ti, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works
www.capricornsoundworks.com

The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving sessions between 8.04 and 9 Talisker Pro Tools 9 Discussion 1 11-09-2010 09:19 AM
moving sessions to ext. hd cjac9 Pro Tools M-Powered (Mac) 4 04-15-2008 02:47 PM
moving sessions john1192 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-17-2003 01:30 PM
Moving Sessions Around.. What to look out for please? paul c Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-10-2002 08:44 AM
moving sessions... Karrot24 General Discussion 4 08-04-2001 07:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com