Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-06-2001, 09:32 AM
knewbee knewbee is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: NYC
Posts: 284
Default Change Velocity

Not that this matters with 5.1 about to come out (hopefully anyway), but is it just me, or does the Change Velocity command to set the Min / Max range not work at all in 5.0.1??? The user interface for that menu makes no sense at all, and every time I try to do Min/ Max range, it sets everything to the same value...
Reply With Quote
  #2  
Old 02-06-2001, 03:12 PM
lwilliam lwilliam is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Valencia, CA
Posts: 5,094
Default Re: Change Velocity

I've used it several times. It seems to work for me, but the interface, with all of its different options, IS a bit confusing. Make sure you don't have extra things "x"ed out or enabled.

For instance, I've set max to 112 and min to 35 and it's worked just fine, bringing UP the lowest ones and bringing DOWN the higher ones.



------------------
LW
__________________
Larry

PTLE8/002r;OS 10.6.4 2 x 2.26Ghz quadcore,6GB RAM, Waves Platinum, many other plugins...
Reply With Quote
  #3  
Old 02-06-2001, 03:20 PM
knewbee knewbee is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: NYC
Posts: 284
Default Re: Change Velocity

IWilliam, thanks for the reply. I should check it out again, but when last I looked all the other options were Radio Buttons, so you HAD to pick one option, none of which are relevant to the Limit command. But I shall look more closely...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Change velocity on selected events stigc56 macOS 2 11-09-2013 04:23 AM
Change Velocity Glitch? lozkane Tips & Tricks 2 02-09-2010 12:57 AM
Easy way to change oto velocity view?? mmf78 Tips & Tricks 4 03-02-2007 05:22 PM
Change Velocity input level in PT stringster MIDI 2 08-01-2006 01:57 PM
PT crashes when closing the 'change velocity' window. mlemos 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-17-2003 06:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com