Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-29-2011, 01:26 PM
demariai demariai is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: los angeles
Posts: 12
Default internet connection

Hi, Im new to Pro tolls and every time I open it I loose my internet connection. My computer won't see the router.
Im on os x 10.6.8 with pro tools 9

any idea why or how to fix it?

Thanks in advance
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet connection dialogue w/ every start resolved Franco1967 Pro Tools 11 0 09-14-2013 11:53 AM
Internet Connection Disconnects PT 7.3 LE Kristine Robin! 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 12-27-2006 03:13 PM
internet connection lacsong 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-07-2006 11:20 AM
ilok problem - no internet connection with PT taeagan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-25-2005 02:58 PM
Can my internet connection cause PTools to crash? ericgoldstein 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 06-06-2004 10:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com