Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2017, 05:02 PM
polyh3dron polyh3dron is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Los Angeles, CA
Posts: 85
Default S6 Backup/Restore of Settings?

I'm about to swap out a M40 master module for a new one (damn breaking buttons) and wanted to see if there was a good way to migrate all of the settings from the existing master module to the new one..
Reply With Quote
  #2  
Old 02-14-2017, 05:50 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,875
Default Re: S6 Backup/Restore of Settings?

User settings are always stored in Titles or Session if you have that enabled. when you want to recall them make sure the setting in the system settings page has that checkbox enabled before loading.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-14-2017, 05:53 PM
polyh3dron polyh3dron is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Los Angeles, CA
Posts: 85
Default Re: S6 Backup/Restore of Settings?

I meant like S6 system settings such as DHCP etc.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-14-2017, 05:54 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,875
Default Re: S6 Backup/Restore of Settings?

There could be a way of copying the settings file but i would recommend just setting it up again especially if you are on v3.5 as this is a lot easier now.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-14-2017, 05:57 PM
polyh3dron polyh3dron is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Los Angeles, CA
Posts: 85
Default Re: S6 Backup/Restore of Settings?

Will give that a shot, thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does XP backup / restore actually work? K.B. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-16-2008 04:42 PM
OSX backup and restore JLD Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-05-2003 09:57 AM
DDS Retrospect Restore When Backup Was Done Elsewhere? Question Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-11-2002 12:02 AM
DATa - Restore & Backup from DAT johnwesleybarker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-08-2001 01:57 AM
DATa - Restore & Backup from DAT johnwesleybarker General Discussion 1 03-06-2001 09:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com