Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-09-2009, 06:15 AM
Che_Guitarra Che_Guitarra is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Brisbane, Australia
Posts: 323
Default PT 8 hates me and i'll fight it if I have to

I'm having a colossal mounting of failures trying to get PT 8 on my iMac.

I got to install all the software on my system, and i've also got as far as being able to update the firmware on my 003 Rack. But as soon as the auth code prompt box arrives, my code won't work.

Now i've done everything as per the booklet - following all the upgrade steps, installed all the PT8 software, but the launch and authorization is a hurdle I can't cross.

I've gone to Digi online and activated my authorization code, to which another code of similar sequencing came back at me (which, i'm informed by my prompt, is the code to use).

I've copied this across to the PT8 activation prompt anticipating the new toy to play with, but my validation gets knocked back each time. I've hand-typed this in, tried it with spaces instead of dashes, no spaces at all, got someone else to try their luck, but I've hit a brick wall.

I've just read in the install pamphlet 'Look for a code that begins with the letters DIGI'... but I never got a code that starts with DIGI (from the digi site anyway). The code I got, like i've said is of similar sequence to the code received in the PT8 hardcopy. Apart from my old PT 7.3 auth code, I have no codes that begin with DIGI. And yes, i've tried putting DIGI in front of my received activation code, also the code on the card in the DVD case, and i've tried my PT 7.3 activation code also. I've also tried all these codes with spaces, dashes, nothing, and in every variation I can think of that might be what i'm supposed to do... no glory.


Codes, codes, codes... I'm sick of them!!!


Help me Digi support, what am I doing wrong?!!
__________________
A quality equipment list isn't nearly as impressive as quality results
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools LE and the fight of its life? Yodah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 257 05-06-2010 01:52 PM
MAC vs PC... FIGHT ! blashol 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 17 01-09-2003 04:45 PM
Fight for the Pre amps! ixnys Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-25-2002 04:21 PM
I'd rather switch than fight..... kbahjat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-31-2000 07:40 PM
When the elephants fight! RIAA vs.mp3.com shaggy General Discussion 11 02-03-2000 03:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com