Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-11-2002, 02:47 PM
mrpoole mrpoole is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: DC metro
Posts: 1
Default changing font

i just loaded digi001 onto my windows 98 system and i really hate the font. i can't figure out how to change it. can anyone help me with this ?

thanks..

mrpoole
Reply With Quote
  #2  
Old 07-11-2002, 02:51 PM
Bastiaan Bastiaan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nederland
Posts: 6,914
Default Re: changing font

i found that in this file:

C:\Program Files\Digidesign\Pro Tools\asifont.map

font information is stored. I looked in this file after a program suddenly chenged the font from ptle. Some fonts will not be good....as in unreadable or too big...

good luck

(make sure to make a backup before you start experimenting)
__________________
What's that?
- That's the machine that goes "pling".


Bastiaan
Reply With Quote
  #3  
Old 07-11-2002, 06:20 PM
Vegadark Vegadark is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Aurora, IL, USA
Posts: 509
Default Re: changing font

i remember about a year and a half ago, i installed a font on my pc that looked like that chicago font on a mac because i was doing some graphics work for a buddy and he wanted that font. well, when i opened ptle afterwards, it was the font that was displayed in ptle in all the pop-up windows, like if there was an error or in the config. i thought it was funny as hell, but kinda disturbing at the same time. the fact that it picked that font.
__________________
DIGI002R, PTLE8.0.5, Windows XP, Asus K8V SE Deluxe, AMD64 3000+ 1.5GB ram, ATI Radeon HD3xxx AGP, dual 19 inch LCD screens
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Changing note values while changing meter - I'm stumped jrmintz Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-30-2011 03:55 AM
Changing the font in LE Supersonic.E. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 05-31-2008 09:02 AM
changing font size/characteristics within PT 7.1 sanstramp Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-06-2007 01:53 AM
Changing tempo w/out changing midi performance??? toddm7 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 11-12-2005 10:35 AM
Font Nikola General Discussion 0 09-28-2003 03:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com