Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Dock

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2018, 10:12 AM
davehsound davehsound is offline
Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: Virginia
Posts: 2
Default Zoom button broken in Nuendo

With the new software/firmware, the Zoom key doesn't latch it is momentary. You have to hold it and move the wheel with your pinky.

Can we get that fixed?

Thanks
Dave
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2018, 07:32 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: San Francisco
Posts: 1,436
Default Re: Zoom button broken in Nuendo

Yes, sorry, looking into it....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Broken Button On S3 rmccam Pro Tools | S3 0 12-22-2017 11:15 AM
broken button rcutz Pro Tools | S6 4 04-27-2016 07:16 PM
Broken Zoom: Follows Playback Start Instead of Edit Mattiscat Pro Tools 11 3 01-30-2016 01:46 PM
Broken Zoom: Follows Playback Start Instead of Edit Mattiscat Pro Tools Software (Mac) 0 01-21-2016 05:33 AM
zoom during playback broken nhwinni Pro Tools 9 2 02-16-2012 06:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com