Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2018, 01:35 PM
msgood msgood is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: NYC
Posts: 65
Default Can't get AKAI EWI 4000s to play with PT 12

I recently upgraded my laptop (a Mac runnning OS sierra) and purchased Pro Tools 12. I used to have no problems using my AKAI EWI 4000s midi wind controller with my old set up (Mac running OS X Yosemite and PT11) mostly to play virtual instruments, but I can't get a sound out of my new setup. I have an audio interface with midi, and my EWI is plugged into that. I can play back old PT sessions with my EWI, but I can't put down an instrument track in PT12 and record. It works ok when I plug it into a digital amp and play its native sounds. My EWI dates from 2006. I have the disk that came with my EWI, but I couldn't load any of the files because "Power PC apps are no longer supported." Anyone with experience getting an AKAI midi controller to work w Pro Tools 12?
__________________
MacBook Pro 15.4 in, 2.6 GHz Intel Core i7 Quad-Core, 16 GB
Pro Tools 2018.4 running on OS High Sierra
Glyph BlackBox Plus 1TB audio drive
Scarlett 18i8
Presonus Eris 4.5 monitors
Akai EWI 4000s midi wind controller
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't get Pro Tools First to recognize my Akai 4000s richrunk Pro Tools | First Discussion 0 11-03-2016 02:38 PM
Notation view edit while in play cause play to stop working. soybalm Pro Tools 10 1 04-18-2013 11:11 AM
play flashes then stops. session wont play. hellbert Pro Tools Software (Win) 21 03-31-2011 10:49 PM
Otpimizing Xpand for EWI 4000s midi controller msgood Virtual Instruments 3 02-09-2010 05:12 PM
No midi playback - M-Powered ProTools, EWI 4000s, Mobile Pre msgood MIDI 0 07-08-2007 10:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com