Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Dock

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-13-2016, 04:46 AM
spoons's Avatar
spoons spoons is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: UK
Posts: 253
Default EQ Curve

So in a lot of the Dock promotional pictures it shows the App displaying an EQ curve when used with the Dock.

I don't seem to have this when I am adjusting EQ?

I'm using an older iPad 2 , may be this ? Or is this 'coming soon'

thanks
__________________
Richard Spooner

www.spoonsound.com
Reply With Quote
  #2  
Old 06-13-2016, 07:05 AM
alk3997 alk3997 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Houston, TX
Posts: 75
Default Re: EQ Curve

Apparently coming later.

http://duc.avid.com/showthread.php?t...ighlight=curve

Andy
Reply With Quote
  #3  
Old 06-13-2016, 09:59 AM
spoons's Avatar
spoons spoons is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: UK
Posts: 253
Default Re: EQ Curve

Quote:
Originally Posted by alk3997 View Post

Thanks ...
__________________
Richard Spooner

www.spoonsound.com
Reply With Quote
  #4  
Old 06-13-2016, 10:31 AM
amolin amolin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Denmark
Posts: 181
Default Re: EQ Curve

I got a demo of one of the pre-production units, and I'm pretty sure I saw the EQ curve there...

If it's anything like on the S6, then the eq-plugin have to support it. Have you tried with the standard 7 band EQ-III?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-13-2016, 02:12 PM
seanob99 seanob99 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Los Angeles
Posts: 29
Default Re: EQ Curve

Quote:
Originally Posted by amolin View Post
I got a demo of one of the pre-production units, and I'm pretty sure I saw the EQ curve there...



If it's anything like on the S6, then the eq-plugin have to support it. Have you tried with the standard 7 band EQ-III?


I use the standard 7band eq all the time and it's not showing curve on the dock


Sent from my iPad using Tapatalk
Reply With Quote
  #6  
Old 06-13-2016, 11:59 PM
domilik domilik is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Berlin
Posts: 87
Default Re: EQ Curve

http://www.avidblogs.com/new-pt12-3-and-ptdock/

They already promoted it on their very first announcements, and I saw it on other promo-vids. It must be there. They cannot promote a feature which actually isn't on board?
Reply With Quote
  #7  
Old 01-10-2017, 04:16 AM
glennaudio glennaudio is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Irvine, CA
Posts: 114
Default Re: EQ Curve

Quote:
Originally Posted by domilik View Post
http://www.avidblogs.com/new-pt12-3-and-ptdock/

They already promoted it on their very first announcements, and I saw it on other promo-vids. It must be there. They cannot promote a feature which actually isn't on board?
apparently they can =(
__________________
MacPro 5,1: 12-core 2.93 GHz 48GB RAM OS X 10.12.2 | Pro Tools HDNative 12.7.1 | HD I/O 8x8x8 | UA 4-710D | Avalon VT737 | Mackie MCU Pro | Waves Diamond | Komplete 10 Ultimate | Kontrol S61 | Maschine Studio | Eleven Rack | Pro Tools Control w/ 9.7" iPad Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X-curve mr.armadillo Post - Surround - Video 0 04-27-2014 04:32 AM
Curve Automation? PLEASE! Barkloud Pro Tools 9 1 04-27-2011 04:37 PM
A little behind the curve but...PT 7.4 OS 10.4.11 ??'s xxicjoy Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-01-2009 05:26 PM
X-Curve and Levels Gordon Hookailo Post - Surround - Video 7 08-02-2008 10:27 PM
How can I see my EQ curve? uno1234 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 08-11-2005 02:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com