Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-01-2015, 12:17 PM
tonykitowicz tonykitowicz is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 22
Default Midnam file still doesn't work?

Hi,

So I upgraded my vanilla license to 12.1 because I thought I saw that patch files/midnam was working again. Got it installed on Yosemite with no previous 11 or 12 install. And of course the patch files fail to load with 12.1 telling me

"either manufacture/model information or instrument mode do not match".

The midman files worked in 10 and before. Is there something else I need to do to get it work and be assigned to MIDI tracks?

Also in the release notes you still can't use HD Native interface in core audio. It still says you need to delete the core audio driver if you have Native Instruments installed. Is this to prevent using HD Native interface with other software? Or just so low on the priority list that it will never get fixed?

Thanks for any information that might prove me wrong and make either of these features work.
Tony
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bounced .wav file doesn't work properly Digger Dan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-10-2006 04:43 AM
How do I get my .midnam patch file to work? bluerockgod MIDI 2 10-26-2004 05:38 PM
How do I get my .midnam patch file to work? bluerockgod 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 10-22-2004 11:23 AM
pts file doesn't work when transferred doomsdayvirus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 02-22-2004 06:15 PM
double click on session file doesn't work Brave Noise Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-15-2002 05:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com