Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-28-2008, 03:34 PM
usastra usastra is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 145
Default Can't acces outputs anymore!!

After trying to import settings in the I/O setup my outputs are greyed out and I can't acces them anymore in the mixer!
I have tried to reset everything, tried to create a new session from scratch and even turned my whole system off and on again!
I hope someone could help me het my ouputs again ASAP!!
Reply With Quote
  #2  
Old 08-11-2008, 02:52 PM
Scott Goldberg Scott Goldberg is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: SF Bay Area USA
Posts: 1,066
Default

Quote:
Originally Posted by usastra View Post
After trying to import settings in the I/O setup my outputs are greyed out and I can't acces them anymore in the mixer!
I have tried to reset everything, tried to create a new session from scratch and even turned my whole system off and on again!
I hope someone could help me het my ouputs again ASAP!!

Have you tried command clicking on one output and choosing 1-2 out? They should come p, except for the master fader, which requires another command click to get it open
__________________
Scott Goldberg
Gold Recordings
http://www.goldrecordings.com
Reply With Quote
  #3  
Old 08-11-2008, 02:56 PM
usastra usastra is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 145
Default

This has already been fixed.
I don't know exactly what happened, but its working.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-11-2008, 04:24 PM
Scott Goldberg Scott Goldberg is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: SF Bay Area USA
Posts: 1,066
Default

Quote:
Originally Posted by usastra View Post
This has already been fixed.
I don't know exactly what happened, but its working.
way cool...glad you're up and running.
__________________
Scott Goldberg
Gold Recordings
http://www.goldrecordings.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT HDX 10 Acces Virus Zownd Pro Tools 10 8 10-29-2011 02:05 PM
Cant acces HD Drive... Bobbysweden Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 09-18-2009 03:48 AM
PLEASE HELP WITH "NEO ACCES ERA" ebis537 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-29-2005 08:32 PM
001 midi inputs/outputs dont work anymore? El CaCa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-10-2004 10:19 PM
acces to this forum ??? pvrigna 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-02-2002 05:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com