Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-31-2019, 12:14 AM
adrianttwp adrianttwp is offline
Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Malaysia
Posts: 1
Default Upgraded to 2018.12.1 The new "Avid Link" won't activate MC

I don't usually rant like this, but honestly, this whole online ecosystem of Avid's has really driven me nuts.

This is the third time I'm having trouble activating MC each time I do a reinstall.

A few days ago, my auto-renewal failed (which has since been resolved after I opened a ticket).

You guys really have to fix this, I dread the thought of having to launch MC when I'm under some deadline and I can't get the freakin program to even launch reliably. Nobody else has problems with this simple thing.

Also, I can't create an account in Avid Community and link it to my master account because I keep getting "There was an error executing your request". I've tried for several days.

Seriously guys, what gives.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-31-2019, 05:23 AM
Sardi Sardi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 1,360
Default Re: Upgraded to 2018.12.1 The new "Avid Link" won't activate MC

What’s MC? Media Composer?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 02-02-2019, 04:07 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,981
Default Re: Upgraded to 2018.12.1 The new "Avid Link" won't activate MC

Welcome to the community and sorry for the trouble. Looks like you have a support case in progress, that's the best option for solving a licensing issue. I did go into your account and link the (video) community but it looks like it's still missing a step so have escalated that for you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Application Manager (2018.5) stuck on "Getting Subscription Data" estokes1958 Pro Tools Software (Win) 5 06-22-2018 07:04 AM
Avid Application Manager (2018.5) stuck on "Getting Subscription Data" estokes1958 Pro Tools 2018 0 06-21-2018 06:10 AM
"High" Sierra Better For 2018 Than "Plain" Sierra"? GTBannah Pro Tools 2018 20 02-23-2018 10:06 AM
Unable to link Avid Master Account with iLok account "Failed to access the User ID" jburik1176 Licensing & Accounts 31 09-21-2015 05:12 AM
Will the DIGI 003 Console/Rack be upgraded with an "AVID/DIGI 004" system? LaForestGray 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 09-10-2014 09:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com