Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-10-2013, 09:01 PM
David Sandwisch David Sandwisch is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: Cupertino, California
Posts: 286
Default Audio Suite plugins that work in 10, do they work in 11?

I have a couple AS plugins that currently work in PT 10 and I'm wondering if they will work in 11 when I upgrade. I did a test on a different machine with X-form AS and it did not show up in PT 11.

Does anyone know if AudioSuite plugins that work in PT 10 automatically work in PT 11? Or are updates to the plugins needed? This should be easy for AVID to answer. Specifically I own Sonic NoNoise and would love at least have the AS plugins work in PT 11 like production de-clicking etc...

Thanks,
David
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-2013, 09:14 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,959
Default Re: Audio Suite plugins that work in 10, do they work in 11?

Only the plug-ins that are specifically updated for PT11 will work. Check with individual plug-in developers for details.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.10 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will older Audio Suite plugins work in PT11? mgoorevich Post - Surround - Video 3 04-08-2013 05:14 AM
Audio Suite Plugins won't work composer123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 12-25-2011 02:32 PM
Plug-ins won't work in Audio Suite x-ian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-05-2010 10:21 PM
Audio Suite Doesn't work? AudioArtCafe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-14-2009 10:37 AM
Help! Audio Suite doesn't work polaredit Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 06-05-2003 10:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com